Om oss!

Kjøkkenet på Nedre Berg Gård har blitt viden kjent for kvalitet og kreativitet gjennom flere år. Høsten 2005 ble det inngått samarbeid med Paal Haakenstad, som har mange års erfaring med cateringdrift, og MATKLOKKA CATERING ble en realitet.

Matklokka Catering har  blitt et "merkenavn" i Mjøsregionen, samt at vi også leverer kvalitetscatering over store deler av østlandet. Det samarbeides også med spesialister innen fagområder som konditori, grilling av hele dyr mm.

Matklokkas geografisk beliggenhet på en gård i Hedmark, tilsier selvsagt at deler av menyen bærer preg av dette. Vilt, fisk og tradisjonskost er å finne i flere varianter. Videre har vi spesialisert oss på smaksrike gryteretter, flere med basis i vilt. Vi tilbyr også nyere trender, både i vår selskapsmeny og tapas/fingermat-meny.  Egenutviklede Tapasretter har blitt den store "slageren" i markedet, og det leveres pirrende smaker til bedrifter og private med masse positiv respons.

Kjøkkensjefen klare mål har fra starten vært at Matklokka Catering skal skille seg ut  gjennom at kvalitativ grunnsmak fremheves med spennende tilbehør og krydder, og at presentasjonen skal være unik.

Matklokka Catering dukker også ofte opp på idrettsarenaer og festivaler, da gjerne i forbindelse med Nedre Bergs gedigne lavvo-systemer.